Geräte und Zubehör
Angolan fish stew (Calulu)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
1481.2 kJ /
354 kcal
Fett
21 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Africa
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Basic Bulgur
35 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Stewed vegetables
45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min