Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac

Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac

4.0 2 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 porții

Zutaten

  • morcovi tăiați bucăți
    400 g
  • praz tăiat segmente
    300 g
  • nap tăiat bucăți
    200 g
  • cartofi cuburi (2 cm)
    100 g
  • apă
    800 g
  • sare
    2 lingurițe
  • piper măcinat
    2 prize
  • spanac tânăr, proaspăt
    200 g
    200 g frunze de spanac proaspăt, rupte grosier
  • unt, nesărat sau sărat cuburi
    40 g
  • roșii cubulețe
    100 g
  • ouă foarte reci (vezi recomandarea)
    8
  • sare după gust
  • piper măcinat după gust
  • pâine albă prăjită, tăiată bastonașe
    400 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Eiweiß 13 g
Brennwert 1169 kJ / 279 kcal
Fett 9 g
Ballaststoffe 5.6 g
Kohlenhydrate 34 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen