Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis

Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis

2.0 1 Bewertung
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties

Zutaten

  • uien gehalveerd
    120 g
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • rijpe tomaten in stukken
    500 g
    500 g tomaten uit blik
  • tomatenpuree
    15 g
  • gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
    370 g
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • zout
    1 tl
  • vers gemalen peper
    1 snuifje
  • zwarte-ogenbonen, gedroogd minstens 4 uur geweekt (zie tip)
    350 g
    350 g gedroogde groene linzen, gespoeld en uitgelekt
  • water
    350 g
  • groentebouillonpasta, huisgemaakt
    1 volle tl
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • volledige babypijlinktvis gekuist, vers of diepgevroren
    1000 g
    1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren
  • zout plus extra voor de pijlinktvis
  • vers gemalen peper plus extra voor de pijlinktvis
  • extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
  • citroensap, vers geperst (optional)
    20 g
  • verse koriander (optional) gehakt

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 320 kcal / 1339 kJ
Eiweiß 32 g
Fett 9 g
Kohlenhydrate 22 g
Ballaststoffe 11.5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen