Geräte und Zubehör
Quiche Lorraine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 slices
Zutaten
-
Gruyère cheese (optional) cut in pieces (2 cm)50 g
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
unsalted butter chilled, diced, plus extra for greasing75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
medium eggs4
-
milk50 g
-
100 g creamcrème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
13 g
Brennwert
1215 kJ /
290 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Béchamel Sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Tomato Pie
3h
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Vanilla Custard
15min