Geräte und Zubehör
Artisan Plant Pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.2 g
Brennwert
1619 kJ /
387 kcal
Fett
18.8 g
Kohlenhydrate
41.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Raw Chocolate Brownies
30 Min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 Std. 5 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 Std. 30 Min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Vegan Burger
5 Std.
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min