![Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/105F2745-8728-43D0-A050-F704B3CA3B0C/Derivates/894D14AE-A767-431E-B33A-64B4870C6B05.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2984 kJ / 710 kcal
- Eiweiß
- 67.7 g
- Kohlenhydrate
- 21.3 g
- Fett
- 16.3 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
Alternative Rezepte
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Onion Soup
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Mexican Chicken Soup
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Tuna Niçoise Toasts
3u.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1u. 15min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Sicilian Salad
30 min