Geräte und Zubehör
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Puddings
-
strong brewed coffee230 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing185 g
-
caster sugar300 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
rum75 g
-
eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked75 g
-
plain flour plus extra for flouring185 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Caramel Sauce
-
whipping cream470 g
-
liquid glucose1 ¼ Tbsp
-
milk chocolate small pieces or callets150 g
-
granulated sugar240 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
ice cream (optional) for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
4437 kJ /
1064 kcal
Fett
66 g
Kohlenhydrate
105 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Patisserie
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Peach Melba
35 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Molten Caramel Centre Muffins
25 Min
Deconstructed Lemon Tarts
30 Min
Meringue Topped Mince Pies
55 Min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 Min