Empress Rice with Crème Anglaise
TM6 TM5

Empress Rice with Crème Anglaise

5.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

  • 350 g whole milk
  • 80 g caster sugar
  • 50 g pudding rice
  • 1 lemon finely grated zest only
  • 3 jelly cubes (quarter of one 135 g pack)
  • 1 vanilla pod seeds only
  • 3 egg yolks from medium eggs
  • 250 g milk
  • 4 gelatine leaves
  • 200 g whipping cream
  • 15 g candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 15 g candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
  • 20 g Kirsch

Nährwerte
pro 6 portions
Brennwert
2214 kcal / 9252 kJ
Eiweiß
46 g
Fett
122 g
Kohlenhydrate
199 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte