
Geräte und Zubehör
Egg Fried Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
Vegetable Mix
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
olive oil15 g
-
bacon (optional) cut in thin strips (2-3 mm)80 g
Rice
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
basmati rice110 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
Assembly
-
olive oil1 tsp
-
large egg1
-
fine sea salt1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
548 kcal /
2290 kJ
Eiweiß
17.57 g
Fett
32.56 g
Kohlenhydrate
46.16 g
Ballaststoffe
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Steamed Rice
25 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min