Geräte und Zubehör
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes halved350 g
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
dried spaghetti320 g
-
fresh basil leaves for garnishing10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
218.8 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
1949.6 kJ /
466 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Rainbow Veggie Pizza
1 Std. 40 Min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Egg Fried Rice
35 Min