
Geräte und Zubehör
Pear Frangipane
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
538 kcal /
2249 kJ
Eiweiß
8.4 g
Fett
35.6 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sweet
80 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Crème Pâtissière
15 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min