Geräte und Zubehör
Vegetable spring rolls
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
vermicelli noodles50 g
-
boiling water for soaking
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cabbage cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
garlic cloves5
-
vegetable oil plus etxra for deep frying20 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
fresh bean sprouts cut into halves150 g
-
salt½ tsp
-
spring roll pastry sheets12
-
water for brushing
-
sweet chilli sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
429.2 mg
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
568.2 kJ /
135.3 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Thailand
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Wonton soup
1 Std.
Naan bread
2 Std. 40 Min
Hash browns
40 Min
Wonton wrappers
55 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken pad thai
55 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Sambal oelek
20 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.