Geräte und Zubehör
Veal in tuna sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 13 Std.
8 portions
Zutaten
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38.07 g
Brennwert
2814 kJ /
675 kcal
Fett
58.1 g
Kohlenhydrate
0.05 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Artichokes Romana
50 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Steak tartare
30 Min
Indian mustard
15 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Courgette side dish
30 Min
Tuna Tartare
40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min