Geräte und Zubehör
Mexican Meatballs with Black Beans
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
bread torn in pieces150 g
-
milk150 g
-
onions120 g
-
beef mince broken in pieces750 g
-
mustard1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
medium eggs2
Sauce
-
garlic cloves4
-
olive oil35 g
-
green peppers (approx. 2 peppers) diced (1 cm)250 g
-
red peppers (approx. 2 peppers) diced (1 cm)250 g
-
chilli sauce (e.g hot chilli sauce)20 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
white wine50 g
-
water100 g
-
tomato purée10 g
-
Tabasco8 drops
-
tinned black beans drained (2 x 400 g tins)2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35.1 g
Brennwert
2210 kJ /
528 kcal
Fett
30.8 g
Kohlenhydrate
27.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Supreme
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Chicken Tagine
25 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Chicken Pizzaiola
50 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min