Geräte und Zubehör
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Chicken parcels
-
courgettes200 g
-
red peppers300 g
-
mozzarella diced200 g
-
fine salt plus extra to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
dried basil1 pinch
-
chicken breast fillets (approx. 4-6 fillets)800 g
-
vegetable salt1 tsp
-
yellow pepper150 g
-
water600 g
-
potatoes sliced400 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
plain flour30 g
-
cream, 30-40% fat30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
62 g
Brennwert
2113 kJ /
505 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Poultry
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Noodle soup
35 Min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min