Geräte und Zubehör
Tarte Bourguignonne
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
2339 kJ /
559 kcal
Fett
32.2 g
Kohlenhydrate
44.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Bacon Roly-polies
1 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 Std.
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 Std.
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min