Geräte und Zubehör
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 portions
Zutaten
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (optional)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1632 kJ /
390 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
PEARS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min