Pear and Goat's Cheese Flatbread
TM6 TM5 TM31

Pear and Goat's Cheese Flatbread

4.9 ( 23 Bewertungen )

Zutaten

Dough

  • 15 g olive oil plus extra for greasing
  • 110 g water
  • 10 g fresh yeast
    oder 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 200 g strong white bread flour plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 3 pears (e.g. Conference or Comice)
  • 1 lemon juice only
  • 225 g goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)
  • 80 g double cream
  • 2 pinches ground black pepper or to taste
  • 1 - 2 Tbsp halved walnuts (optional)
  • 2 Tbsp runny honey

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
390 kcal / 1632 kJ
Eiweiß
11.7 g
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte