Geräte und Zubehör
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
10 portions
Zutaten
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
31.5 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Fett
16.1 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beat the heat
23 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Hazelnut hot chocolate
10 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Hot cacao fudge sauce
10 Min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.