Geräte und Zubehör
Glazed carrots with honey
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154.3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
405.9 kJ /
96.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
ABC butter
30 Min
Vanilla sugar
72 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min