
Geräte und Zubehör
Gluten free spinach and lemon pasta
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh spinach leaves60 g
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water2040 g
Lemon sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
water500 g
-
green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)2 bunches
-
garlic clove1
-
unsalted butter30 g
-
full cream milk120 g
-
mascarpone cheese250 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon oil to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1498 mg
Eiweiß
27.4 g
Brennwert
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Fett
43.5 g
Ballaststoffe
9.3 g
gesättigte Fettsäuren
23.2 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Classic gin and cucumber icy poles
24 Std. 15 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Acai berry bowl
10 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Seafood con arroz
45 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Mixed vegetable mash (purée)
40 Min