
Geräte und Zubehör
Gluten free sourdough bread
Vorbereitung 1 Std. 20 Min
Gesamt 192 Std. 20 Min
15 slices
Zutaten
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
161.5 kcal /
678.3 kJ
Eiweiß
5.7 g
Fett
2.8 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Natrium
239.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min