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Chocolate cake with lime cream
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds100 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces150 g
-
eggs6
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Lime cream
-
Tequila1 tbsp
-
pure icing sugar50 g
-
mascarpone cheese cold120 g
-
pouring (whipping) cream cold150 g
-
lime zest, for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
147.3 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1691.7 kJ /
402.8 kcal
Fett
29.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
23.7 g
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Good food, gluten free
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