Geräte und Zubehör
Gluten free barbecue sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
535 g
Zutaten
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 535 g
Natrium
1559.4 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
172.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Herb and garlic dip
10 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Mayonnaise
5 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Red onion relish
50 Min
Coleslaw
10 Min
Fruit and nut muesli
10 Min
Berry cordial
40 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min