Geräte und Zubehör
Gluten free carrot and almond cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
12 slices
Zutaten
Almond and carrot cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
salt1 pinch
Frosting
-
raw sugar120 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter90 g
-
cream cheese125 g
Decoration
-
walnuts1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts1 tbsp
-
almonds for decorating
-
hazelnuts, without skin for decorating
-
pecans for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
162 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1491.1 kJ /
355 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration cakes
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.