Geräte und Zubehör
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
caster sugar170 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder, unsweetened55 g
-
fine sea salt1 pinch
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel65 g
-
unsalted butter diced65 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
whipping cream455 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
423.7 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
2174.8 kJ /
519.8 kcal
Fett
36.9 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Millionaire's Chocolate Tart
2 Std. 20 Min
Buttercream Icing
5 Min
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2 Std. 30 Min
Peanut Butter Cheesecake
5 Std. 40 Min
Lollipop Cake
2 Std. 10 Min
Iced Ring Biscuits
1 Std. 10 Min