Geräte und Zubehör
Chicken Noodle Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken cut into pieces10 oz
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only2 tbsp
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces7 ½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)4 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
-
salt to taste⅓ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ⅓ tsp
-
26 ½ oz chicken stock, plus 26.5 oz waterchicken stock paste plus 26.5 oz water2 tbsp
-
egg noodles (long fresh egg pasta) e.g. Manischewitz brand1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426.9 mg
Eiweiß
18.6 g
Brennwert
794.3 kJ /
189.8 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Steamed Rice
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min