Geräte und Zubehör
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker30 g
-
avocado400 g
-
citroensap50 g
-
eiwitten2
-
chocoladedruppels50 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten100 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken130 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
melk150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
42.6 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
1829.4 kJ /
437.3 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete Zomer: Desserts en Milkshakes
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Muntthee
25 Min