Geräte und Zubehör
Garnaalkroketten
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 24 Std.
18 porties
Zutaten
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
203.8 mg
Eiweiß
6.2 g
Brennwert
620.1 kJ /
148.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dit is Belgisch!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Muntthee
25 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Béchamelsaus
15 Min