Geräte und Zubehör
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
16 portions
Zutaten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Friday Night Dinners
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pawpaw smoothie
10 Min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 Std.
Gut Immunity Shot
5 Min
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Beef stock paste
3 Std.
Basic kimchi
144 Std. 20 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 Std.
Baklava Cheesecake
3 Std. 30 Min