Geräte und Zubehör
Dried Scallop Fish Slice Congee
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
5 portions
Zutaten
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1022.6 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
40.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Work Magic out of Simple Things
37 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Chinese Tea Eggs
1 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min