Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) cut in 2 cm long, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30 Min
Confit garlic
15 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Salt-free Chicken Stock Paste
50 Min
Coarsely Chopped Chocolate
5 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Scones
30 Min