Geräte und Zubehör
Almond Chocolate Torte Second Bowl
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
16 portions
Zutaten
Chocolate Torte
-
coconut oil to grease
-
almonds, skin on255 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids broken into small pieces (see Tip)200 g
-
coconut sugar (see Tip)60 g
-
vanilla paste (see Tip)1 tsp
-
salt1 pinch
-
large eggs5
Coconut Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids broken into small pieces100 g
-
coconut milk100 - 130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43.4 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1333.5 kJ /
318.7 kcal
Fett
25.3 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
16.4 g
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