Steamed tomato pesto pull apart bread

5.0 2 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
8 portions

Zutaten

  • unsalted butter to grease
  • plain flour plus extra to dust
    360 g
  • sunflower seeds
    30 g
  • milk
    190 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • wholemeal plain flour
    80 g
  • eggs
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • sun-dried tomato pesto (see Tip)
    5 tbsp
  • water
    750 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 533 mg
Eiweiß 10.4 g
Brennwert 1260.4 kJ / 301.3 kcal
Fett 8.1 g
Ballaststoffe 2.6 g
gesättigte Fettsäuren 1.7 g
Kohlenhydrate 46.6 g

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