Geräte und Zubehör
Pad Thai
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portion
Zutaten
-
peanut, unsalted (raw or toasted)60 g
-
rice noodle, any type ribbons300 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water500 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced2 ½ cm
-
garlic cloves2 - 3
-
red chilli, fresh cut into pieces15 - 30 g
-
peanut oil30 g
-
tiger prawn, raw, peeled fresh or frozen, thawed450 - 500 g
-
raw cane sugar60 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce60 g
-
tomato purée (concentrate)2 heaped tsp
-
lime juice only½
-
bean sprout, fresh100 g
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish
-
limes quartered, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2409.7 mg
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
2834.7 kJ /
677.5 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
86.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Guacamole
5 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Keine Bewertungen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Chunky guacamole
10 Min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Roasted Chicken with Vegetables
1 Std. 45 Min
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen