Geräte und Zubehör
Orange Pound Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portion
Zutaten
-
sunflower oil to grease
-
all purpose white flour to dust
-
sugar255 g
-
orange zest1
-
orange unpeeled, cut into quarters1
-
egg, large (65-70 g)3
-
sunflower oil85 g
-
130 g heavy cream, 35% fatplain yogurt130 g
-
all purpose white flour255 g
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt1 pinch
-
sugar to sprinkle
-
orange (optional) slices2 - 3
-
mint leave, fresh (optional) to garnish, to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
235.1 mg
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
1617.8 kJ /
386.7 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade we Trust
37 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2 Std. 15 Min
Triple Chocolate Muffins
1 Std.
Soft Date Cake with Walnuts
1 Std. 10 Min
Spiced Apple Pie
2 Std.
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Brioche Buns
2 Std.