Geräte und Zubehör
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
quark (curd cheese)250 g
-
medium egg1
-
durum wheat semolina70 g
-
plain flour45 g
-
unsalted butter diced30 g
-
panko breadcrumbs70 g
-
caster sugar30 g
-
300 g mixed fresh berriesfrozen mixed berries300 g
-
caster sugar to taste30 - 60 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
water1500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
grated lemon zest for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
606.4 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Raspberry and basil sangria
40 Min
Roti John
30 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Keine Bewertungen
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Strawberry Cheesecake Shots
15 Min
Classic Pancakes
50 Min
Baked Salmon Sushi Cups
30 Min