Geräte und Zubehör
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
183.3 mg
Eiweiß
11.4 g
Brennwert
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
72.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rainbow Ice Lollies
10 Std.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 Min
Whipped Feta
35 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min