Geräte und Zubehör
Salmon and Mushroom Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
sweet smoked paprika (optional)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (2-3 cm)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
638.8 mg
Eiweiß
21.5 g
Brennwert
1967.2 kJ /
470.2 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
11.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
68.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 分钟
Tomato and Bacon Spaghetti
35 分钟
Chicken and Mushroom Rice
55 分钟
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 分钟
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3小时
Browned Pork Rice
1小时
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1小时 30 分钟
Caprese Omelette
30 分钟
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 分钟
Spanish Tortilla
1小时
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 分钟
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 分钟