Geräte und Zubehör
Minestrone
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
2 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
709 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1153.4 kJ /
275.7 kcal
Fett
13.8 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min