Geräte und Zubehör
Steamed greens with lemon feta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
Danish feta200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini (1 bunch), trimmed250 g
-
asparagus (approx. 1-2 bunches), trimmed200 g
-
flaked almonds toasted, for garnishing1 - 2 tbsp
-
red onion (optional) finely diced, for garnishing1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
380.5 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
928 kJ /
221 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Broccoli salad
10 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Steamed fish with green mash
50 Min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min