Yoghurt cheese

Yoghurt cheese

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Vorbereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
21 pieces

Zutaten

Yoghurt cheese
  • natural yoghurt (see Tips)
    1000 g
  • water
    200 g
  • sea salt plus an extra ½ tsp
    1 tbsp
Cheese coatings
  • walnuts
    50 g
  • sea salt to season
  • extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • pure maple syrup
    20 g
  • fresh chives thinly sliced
    20 g
  • red pepper flakes or dried chilli flakes
    3 tbsp

Nährwerte pro 1 piece

Brennwert 50.4 kcal / 210.7 kJ
Eiweiß 2.1 g
Fett 3.4 g
Kohlenhydrate 3.5 g
Ballaststoffe 0.3 g
gesättigte Fettsäuren 1.2 g
Natrium 336.3 mg

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