Geräte und Zubehör
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Turkey breast roll
-
water1500 g
-
turkey breast roast roll or frozen turkey breast roast roll, defrosted (1-1.8 kg )1
-
water
Cranberry and cherry sauce
-
fresh cherries pitted130 g
-
dried cranberries50 g
-
cranberry sauce (jelly)50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
brandy30 g
-
hot English mustard½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2665.2 mg
Eiweiß
47 g
Brennwert
2054 kJ /
489 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 Std. 30 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Peas and jamon
40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min