Geräte und Zubehör
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1280.4 mg
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min