Geräte und Zubehör
Spiralized Korean Cucumber Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
494.9 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
484.3 kJ /
115.8 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mixed Berries Pavlova Stack
Keine Bewertungen
Coconut Dhal
Keine Bewertungen
Cranberry Sauce
1 Std.
Cuban Mojito
5 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Keine Bewertungen
Kale Chips
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min
Southern Mac & Cheese
30 Min