Geräte und Zubehör
Five-Seed Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
20 slices
Zutaten
-
water21 ½ oz
-
1 packet/envelope dried instant yeastdried instant yeast2 ¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour21 ½ oz
-
salt1 ¼ tsp
-
old fashioned rolled oats2 oz
-
sesame seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
flaxseeds plus extra to sprinkle1 oz
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
poppy seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
honey1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
121.7 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
627.2 kJ /
149.9 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Bread Basics
12 Rezepte
USA
USA
Thermomix® Sensor Bread
28 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 Std.
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Allergen Free Granola
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min