Geräte und Zubehör
Deconstructed Strawberry Custard Tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
10 portions
Zutaten
Shortcrust Pastry
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces2 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour4 oz
Custard Cream
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)3
-
cold water to soak
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream chilled3 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
Strawberry Sauce
-
sugar2 oz
-
water2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
-
fresh strawberries halved9 oz
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
148.6 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
1474.9 kJ /
352.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
35.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 Std. 25 Min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Italian Salad Dressing
5 Min
Strawberry Custard Tart
2 Std.
Double Pie Dough
2 Std. 10 Min
Maple Pecan Tart
1 Std. 15 Min