
Geräte und Zubehör
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
493.5 kcal /
2064.9 kJ
Eiweiß
20.2 g
Fett
19.9 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Natrium
1598 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chicken Soups
9 Rezepte
USA
USA

Soothing Soups
10 Rezepte
USA
USA