Geräte und Zubehör
Mushroom Stock Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g
Zutaten
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
7216.6 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
22.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
121 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Demo Recipe - Isaac
1h
Browned pork cubes
15min
Gut Immunity Shot
5min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min