Geräte und Zubehör
Mushroom Stock Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g
Zutaten
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
7216.6 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
22.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
121 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Zoodles with Broccoli Pesto
Nessuna valutazione
Confit garlic
15min
Vegetable Fritters
20min
Caramel syrup
25min
Basic nut butter
30min
Soji balls (Semolina balls)
1h 40min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Plum brioche buns
2h 30min
Pinakbet
15min
Laing
1h 50min