Geräte und Zubehör
Vegan boter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 5 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Natrium
1124 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Fett
186.3 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
106.4 g
Kohlenhydrate
16.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Pompoensoep met room
35 Min