Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 240 g fasole boabe, din conservă, clătită și scursă (1 conservă x 400 g)
- 200 g brânză feta, bucăți
- 10 g frunze de busuioc proaspăt
- 60 g maioneză
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță piper măcinat
- Nährwerte
- pro 100 grame
- Brennwert
- 1197.5 kJ / 286.2 kcal
- Eiweiß
- 8.8 g
- Kohlenhydrate
- 10.8 g
- Fett
- 24 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8.2 g
- Ballaststoffe
- 3.7 g
- Natrium
- 460.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
30 Min
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
35 Min
Jackfruit BBQ, cu coleslaw
Keine Bewertungen
Batoane din muesli cu cireșe și alune de pădure
1 Std.
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35 Min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Keine Bewertungen
Sos de ciuperci și anghinare
Keine Bewertungen
Choux cu brânză, fără gluten
1 Std.
Înghețată Cheesecake
3h
Ceai Latte de mușețel
10 min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 godz. 15 min